KNIHA JÍZD - MILK COMPUTERS s.r.o. - Software pro automobily - SPZ 2010

Podpora pro produkty MILK COMPUTERS s.r.o.

#1 16.10.2009 08:11:48

Radka
New member

tabulka statistika mezi čerpáními

Dobrý den, velice se mi líbí funkce Statistika mezi čerpáními a pokud se nám objeví nějaké nesrovnalosti, obvykle mi pomůže je upřesnit. Mám k ní ale jednu výhradu, nechápu proč nejde tabulka zvětšovat a změnšovat (např. roztáhnout na celou obrazovku), lze ji otevřít a dál se jen koukat. Také bych ocenila, kdyby šla vytisknout. Stejně tak jako nejde tisknout tabulka Statistika PHM. Musím si nejdřív zkopírovat stránku a pak ji vložit do Wordu. Bylo by možné tyto drobné chybičky odstranit? Děkuji. Radka

#2 16.10.2009 09:09:45

Administrator
Administrator

Re: tabulka statistika mezi čerpáními

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že požadavky na tisk statistik se (co se týká obsahu) velmi liší, není k dispozici přímo tisk, doporučujeme však následující postup: statistiku si nejprve upravíte do požadovaného tvaru např. pomocí filtrů, odebráním nebo přidáním sloupců, seskupením, atd. - všechny tyto vlastnosti tabulek jsou popsané v návodu v kapitole "Ovládání programu". Pak použijte funkci "Export" (Ctrl+E). Statistiku si uložte ve formátu Excelu a následně vytiskněte (odešlete k dalšímu zpracování). Případně můžete použít rovnou funkci "Otevřít v excelu" (Ctrl+X). Exportují (nebo ukládají) se vždy pouze data, která vidíte v dané statistice (nebo tabulce), tzn. ve tvaru, do jakého jste si je upravila v programu SPZ. Všechny výše popsané funkce najdete v lokálním menu u každé tabulky (dostupné po kliknutí pravou myší v okně s tabulkou/statistikou).
Okno se statistikou mezi čerpáními upravíme tak, aby šla měnit jeho velikost.